Kick-off plan 2018 Health Tech Yard

Date 29 November 2017
Time 13:30 - 15:30
Location MeetINoffice De Bleek 13 Woerden

Voorafgaand aan de KIEN Innovatiemeesters Inspireert events van 13 juni en 13 september heeft u al kennis gemaakt met Health Tech Yard. Hoe zorgen we ervoor dat mensen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, langer zelfredzaam zijn en thuis een diagnose kunnen stellen of een behandeling kunnen ondergaan? Daar zijn slimme oplossingen voor nodig. Oplossingen waar de installateur een uitermate belangrijke rol in speelt.

Alle input van de vorige twee bijeenkomsten is geïnventariseerd. Nu is Health Tech Yard klaar voor de volgende stap! In 2018 starten we met drie innovatietafels en u kunt uzelf hierbij aansluiten! De innovatietafels zijn 'Licht & Gezondheid', 'Postoperatieve Monitoring Thuis' en 'Langer Zelfstandig Thuis Wonen met Chronische Ziekten'.

Tijdens de Health Tech Yard bijeenkomst op 29 november gaan we van 13:30 tot 15:30 uur in op de drie innovatietafels. Wat houden ze in? Wat kunt u verwachten en wat wordt er van u verwacht? Mis deze themabijeenkomst niet als u kansen ziet en wilt pakken in de gezondheidszorg.

U kunt zich aanmelden via deze link.