MedTechMeeting

Date 6 December 2018
Time 13:00
Location High Tech Campus in Eindhoven
Donderdag 6 december is het alweer tijd voor de laatste MedtechMeeting van dit jaar. Een feestelijk jaar ligt achter ons met centraal ons 10-jarig bestaan. Deze laatste meeting zijn we in Eindhoven en kan je naast de gebruikelijke meeting ook deelnemen aan twee expertsessies (exclusief voor partners en alumni).Twee van onze recent aangesloten MedtechPartners heten je welkom in het medtech innovatie ecosysteem van de Brabantse Brainport regio. TU/e Innovation Lab en HighTechXL nodigen je uit om te komen naar de High Tech Campus in Eindhoven. Nieuwsgierig naar de support die ondernemers vanuit de campus krijgen? En wil je de vier medtech ondernemers ontmoeten die zich zullen presenteren deze middag? Kom dan naar de MedtechMeeting!

Expertsessies (exclusief voor partners en alumni)
Om 13:00 starten we met twee expertsessies. Hierin delen experts kennis rondom twee prangende medtech uitdagingen. Ben je partner of heb je eerder op het podium gestaan als ondernemer? Kom dan naar de sessies en meld je aan.

Meld je hier aan


HighTechXL: we empower and inspire individuals to make a positive impact through entrepreneurship and innovation

HighTechXL is de premium hardware startup accelerator in Europa. We versnellen startups en begeleiden hen in drie korte maanden van prototype naar de markt. We helpen bij het ontwikkelen van een bedrijfsvoorstel, klanten ontdekken, het identificeren van investeerders en het pitchen van hun modellen aan het publiek aan het einde van het programma. We verbinden corporates met behendige startups om nieuwe zakelijke kansen te ontwikkelen. 6 december presenteren wij onze gloedniewe startup hub High Tech Plaza op de slimste vierkante kilometer in Europa, High Tech Campus Eindhoven.

TU/e Innovation Lab: een brug slaan tussen kennis en de markt

Tu/e Innovation Lab is de valorisatiedienst van de Technische Universiteit Eindhoven en de gateway tot de wetenschappelijke kennis en studentenpopulatie van de TU/e. Voor onze studenten en onderzoekers, maar ook voor externen, faciliteren we het valoriatieproces. We zetten (wetenschappelijke) kennis om naar een economische of maatschappelijke toepassing, en doen dat op veel verschillende manieren. Tu/e Innovation Lab is het expertisecentrum waar kennis wordt vertaald in business. Onze enthousiaste en ervaren coaches, adviseurs en begeleiders helpen TU/e-medewerkers en -studenten, maar ook externe partijen.Onze ambitie? We willen een ecosysteem ontwikkelen rond onze universiteit dat gericht is op duurzame samenwerking met het midden- en kleinbedrijf (MKB) en de industrie. Nieuwsgierig naar onze diensten? Klik door deze website of kijk op TU/e SURE Innovation.


Meld je hier aan

Jouw aanmelding
Aanmelden voor de MedtechMeeting van 6 december kan via bovenstaande aanmeldbutton. Kun je zelf deze meeting niet bijwonen, dan verwelkomen we graag jouw collega. Ken je MedtechPartners nog niet? Ook dan ben je welkom en kun je een keer vrijblijvend aanwezig zijn op de meeting.