Patentmatch

Date 11 April 2018
Time 10:00 - 17:00
Location TU/e Campus, Auditorium

Innovatieve concepten, ideeën, ontwerpen, octrooien; wat zouden we onze ideeën graag allemaal succesvol in de markt zetten. De realiteit is helaas anders. Veel ideeën verdwijnen in een bureaulade. En dat is zonde van alle ambitie, tijd, energie en bovendien verspilling van geld.

PatentMatch gaat hier verandering in brengen. Het evenement is één grote ontmoetingsplaats waar innovatoren en uitvinders in contact komen met deskundigen die hun concepten verder kunnen brengen. Niet voor niets vindt PatentMatch plaats in Brabant, in het hart van Brainport, waar nauwe samenwerking en verbondenheid samen leiden tot innovatieve successen.

Hét ontmoetingsevent voor professionals

Tijdens PatentMatch treffen professionals met diverse achtergronden elkaar. Professionals die het belang inzien van elkaar ontmoeten, versterken en verder brengen.
Die professionals, dat zijn: Innovatieve bedrijven, ontwerpers, uitvinders, kennisinstellingen, overheidsinstellingen, dienstverleners, technische adviesbureaus, marktdeskundigen, octrooideskundigen, juristen, investeerders, subsidiologen, crowdfunding platforms. Meld je hier gratis aan.