Date 23 January 2019
Time 10:00 - 19:00
Location Restaurant bar Usine Lichttoren 6, Eindhoven, Noord-Brabant

In de eHealthweek 2019 wil GGzE in een Pop -up Lichtcafé lichttherapie en online coaching laten ervaren.


Mentale gezondheid is cruciaal.

GGz Eindhoven is de expert op het gebied van mentale gezondheid. Zo zet een van onze psychiaters bijvoorbeeld licht succesvol in als behandeling voor depressie, gekoppeld aan een leefstijlprogramma en personal online coaching. En zo gebruikt GGzE hierbij, ook als een van de eersten in Nederland, een echte digitale Welshop.

Hoe zou het zijn als iedereen die aan zijn mentale fitheid wil werken van openbare mogelijkheden gebruik zou kunnen maken? Dus onderweg naar je werk maak je een pit stop bij het 'Lichtcafé' waar je met licht, een lekkere kop koffie en eventueel wat mindfulness oefeningen de dag begint. Waar je ontmoet, je winterdip onder handen neemt en je ook nog contact maakt met je online coach als je depressieve gedachten hebt. Een plek waar je even in Eindhoven wilt zijn omdat het goed voor je is. Maar ook een plek waar je kennis neemt van het nieuwste en het beste op het gebied van online coaching en toepassingen van licht.

Psychiater Lisette Rops zal in een presentatie toelichten waar het in dit programma precies omgaat en wat lichttherapie, inhoudt. Haar presentaties vinden plaats om 11.30 uur / 15 uur / 18 uur. Je kunt gewoon binnen lopen in het zaaltje links achter in het café. Je bent van harte welkom!

Waar, wanneer en tijden?

Naam organisatie: GGzE
Datum: 23 januari 2019
Openingstijd: 10.00 -19.00 uur
Locatie: Restaurant bar Usine Lichttoren 6, Eindhoven, Noord-Brabant
Presentaties: 11.30 uur / 15 uur / 18 uur
Info : www.GGzEi.nl
Contactpersoon: Irene.Helderman@GGZE.nl