Smart Homes & Intelligent Buildings: 22 november in Jaarbeurs Utrecht

Date 22 November 2018
Time 09:00 - 00:00
Location Jaarbeurs in Utrecht

Smart Homes & Intelligent Buildings (SH-IB) is hét kennisevent over slimme techniek in de gebouwde omgeving.
Op 22 november vindt het Smart Homes & Intelligent Buildings (SH-IB) plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit is hét kennisevent over slimme techniek in de gebouwde omgeving.

Nieuw dit jaar is de combinatie met de conferentie Bits, Bricks & Behaviour van FHI Gebouwautomatisering. Voor de bezoeker betekent dit een uitgebreide keuze uit twee programma's en een groter aanbod van expertise en oplossingen. Tijdens SH-IB presenteert Health Tech Yard via KIEN Innovatiemeesters het nut en noodzaak van een betrouwbaar ict-netwerk aan de hand van de NTA-8055.

Wat kunt u meer verwachten?
Kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken staan centraal. Maak uw keuze uit een sterk inhoudelijk programma met keynotes, expertsessies en praktijkcases. Bezoek daarnaast de uitgebreide informatiemarkt. Ontmoet vakgenoten en potentiële zakenpartners. Laat u inspireren, verkrijg nieuwe inzichten, leg contacten en ontdek praktische handvatten. Direct toepasbaar in uw werkveld.

Voor wie interessant?
De beslissers en beïnvloeders uit de vastgoed-, bouw- en installatiewereld: gebouweigenaren, ontwikkelaars, bouwers, installateurs, architecten, bouwkundigen, adviseurs, projectontwikkelaars, facility managers en IT-managers.


Lees meer over dit event op

www.sh-ib.nl.