Strijp X

Date 21 October 2017
Time 09:00
Location Strijp S, videolab

Afgelopen periode is er gebouwd aan een slim stukje Strijp-S. Dit middels gezamenlijke projecten en middels uitdagende en inspirerende denksessies. De eerste resultaten worden momenteel zichtbaar en het is nu het uitgelezen moment om onze gezamenlijk gecreëerde oplossingen aan de buitenwereld te presenteren.

Graag zouden wij jullie willen voorstellen aan Strijp-X. Het living lab binnen Eindhoven waarin men als test-subject gedurende het World Design Event meerdere experimenten kan ondergaan. Wij willen jullie van harte uitnodigen om deelgenoot te worden van deze proef. Het laboratorium is van 21 tot 29 oktober vrij toegankelijk en op eigen gelegenheid te bezoeken.

Op maandagmiddag 23 oktober wordt Strijp-X omgevormd tot het Strijp-X Partner Lab. Gedurende deze middag kunnen de partners een speciale test ondergaan. Graag horen wij of jullie hierbij aanwezig zijn, en met hoeveel mensen jullie willen komen. Inschrijven kan door voor 19 oktober te reageren op deze mail. Welke testresultaten behalen jullie?

Uitnodiging: Strijp-X (vrij toegankelijk)

Datum: 21-29 oktober

Tijdstip: 09:00 – 18:00

Entree: vrij toegankelijk, geen inschrijving nodig

Uitnodiging: Strijp-X Partner Lab (inschrijving)

Datum: 23 oktober

Tijdstip: 14:00 (opening) – 18:00 (borrel)

Entree: op aanvraag, inschrijving via rboersma@volkerwessels.com

Locatie

Strijp-S, Videolab (begane grond)

Torenallee 20

5617BC Eindhoven