Invitation KICK-OFF MEETING HEALTH TECH YARD

Date 13 June 2017
Time 14:00 - 16:00
Location MeetINoffice: De Bleek 13, 3447 GV Woerden

Health Tech Yard: het acceleratieprogramma voor High Tech zorgoplossingen. Iets voor uw bedrijf?

We zien het allemaal om ons heen: zorg wordt duurder en de werkbelasting binnen zorginstellingen neemt toe. Hoe zorgen we ervoor dat mensen steeds langer thuis kunnen wonen, langer zelfredzaam zijn en zelfstandig in een thuisomgeving een diagnose kunnen stellen of een behandeling kunnen ondergaan? Daar zijn slimme oplossingen voor nodig.

Die slimme zorgoplossingen kunnen worden ontwikkeld tot concrete producten en diensten binnen Health Tech Yard: een open innovatieplatform dat is ontwikkeld in een samenwerking tussen Stichting KIEN, Technische Universiteit Eindhoven, High Tech NL, GGZe en Coöperatie Slimmer Leven 2020. Studenten, onderzoekers, MKB-bedrijven en eindgebruikers in de zorg werken via het High Tech Yard acceleratieprogramma door middel van co-creatie oplossingen uit voor de zorgsector en testen deze op technische en commerciële haalbaarheid in bestaande zorginstellingen in de regio Eindhoven.

Health Tech Yard is daarom ook bij uitstek geschikt voor innovatieve ondernemers in de bouw-, ICT- en installatiebranche. Wilt u meer weten over wat Health Tech Yard precies inhoudt en welke rol uw bedrijf in dit acceleratieprogramma kan spelen? Kom dan op dinsdag 13 juni 2017 van 14:00 tot 16:00 uur naar de kick-off bijeenkomst bij MeetINoffice. Tijdens deze kick-off bijeenkomst gaan we graag met u in dialoog, bespreken we de kansen die het uw bedrijf oplevert en gaan we in op hoe u zelf een actieve bijdrage kunt leveren aan het toepassen van nieuwe technieken in de zorg. Loopt u zelf al rond met een innovatieve oplossing voor de zorgsector? Ook dan bent u van harte welkom!