Date 14 June 2019
Time 12:00 - 18:00
Location Ketelhuis op Strijp-S, Ketelhuisplein 1, 5617 AE Eindhoven

14 juni op Strijp-S Eindhoven: Tweede Fysio-Xperience festival vol innovaties


Op vrijdag 14 juni zullen fysiotherapeuten elkaar ontmoeten op de tweede Fyio-Xperience van het KNGF: een festival over de impact van innovatie en technologie op het vakgebied. Locatie is Strijp-S, het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Deelnemers zijn welkom vanaf 12.00 tot 18.00 uur en ontvangen vijf accreditatiepunten voor het kwaliteitsdeel.


Digitalisering in de zorg gaat hard: slimme apps stimuleren gedragsverandering, geavanceerde technieken maken behandelingen (en de praktijk) effectiever en contact met de patiënt is efficiënter door nieuwe innovatie… Onderzoekers van Hogescholen, TU/e en experts uit het vakgebied delen op Fysio-Xperience de nieuwste technologische ontwikkelingen in de wetenschap, revalidatie en gezonde leefstijl.

Energieke line-up
Het festival kent een mix van presentaties, pitches, workshops en demo's. Deelnemers ontdekken welke techniek bijdraagt tot een praktijk-succes (en welke niet). Of laten zich inspireren op de expeditietour door Strijps-S, het broeinest van innovatie, design en technologie. Het Xperiencelab daagt bezoekers uit met de nieuwste snufjes. Freerunners laten zien wat je kunt als bewegen wél vanzelfsprekend is…het actuele programma is te vinden op www.Fysio-Xperience.nl.

Het nuttige met het aangename
Maar bovenal is Fysio-Xperience een plek waar collega's elkaar in ontspannen sfeer zullen ontmoeten. Door het nuttige met het aangename te verenigen is er leuk dagje uit van te maken, al of niet met teamgenoten. En wie zich aan aanmeldt kan profiteren van de speciale tarieven!


Het festival begint op vrijdag 14 juni 12.00 uur met een lunch en een lach
en eindigt 18.00 uur met bytes, beats en beweging.


Fysio-Xperience vindt plaats bij het Ketelhuis op Strijp-S. Adres: Ketelhuisplein 1, 5617 AE Eindhoven.
Meer informatie: ledenadviseurs KNGF Arjan Visscher ( telefoon 06-55327869) en Josette Driessen (telefoon 06-51075688). Of kijk op www.fysio-xperience.nl.