MIJN IDEE ...

... een gezelschapsrobot die communiceert met mensen die een buddy nodig hebben"

let's create an innovation!

 

MIJN IDEE ...

... een hightech welthuiscompas dat mijn demente vader thuisbrengt"

let's create an innovation!

 

MIJN IDEE ...

... slimme siliconen steunkousen die je zonder hulp aan kunt trekken"

let's create an innovation!

 

MIJN IDEE ...

... real-time feedback bij
fitness en revalidatie"

let's create an innovation!

Halverwege 2020 is het ondersteuningsprogramma Health Tech Yard tot een einde gekomen. Lees hier de resultaten van vier jaar actieve ondersteuning aan verschillende projecten, start ups en initiatieven.

Heb je een goed idee om de zorg te verbeteren?

Denk je weleens na over hoe vraagstukken in de zorg opgelost kunnen worden met de inzet van technologie? Bijvoorbeeld hoe we met innovaties mensen langer zelfstandig thuis kunnen laten wonen, zieke kinderen in een thuissituatie kunnen behandelen of hoe we zelf een diagnose kunnen stellen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Loop jij rond met ideeën om de zorg te ondersteunen – in de breedste zin van het woord, maar wel met behulp van technologie – dan ben je van harte welkom in de Health Tech Yard!

Een proeftuin met uitgebreid netwerk, ondersteuning en faciliteiten

De Health Tech Yard is een proeftuin in de regio Eindhoven waar hightech, healthcare, academische kennis en het regionale MKB samenkomen. De verschillende partijen worden uitgedaagd om in co-creatie ideeën uit te werken, te testen en te ontwikkelen tot een concrete innovatie. De Health Tech Yard gaat echter niet alleen over nieuwe ideeën. Zoek je ondersteuning bij het verder ontwikkelen van een prototype of zoek je een locatie om je innovatie te testen? Ook dan kan de Health Tech Yard je van dienst zijn.

Doe mee!

Heb je als ondernemer, student, onderzoeker of zorginstelling een goed idee dat past bij de Health Tech Yard? En heb je behoefte aan ondersteuning op het gebied van:

  1. toegang tot netwerk van partners
  2. business development
  3. fysieke plek om je producten te ontwikkelen
  4. living labs om je producten te testen

Meld je dan nu aan!