Kien Innovatiemeesters Inspireert

Datum 13 juni 2018
Tijdstip 13:00 - 19:00
Locatie MeetINoffice, Woerden
Graag nodigen wij u uit voor KIEN Innovatiemeesters Inspireert (KII). Een boeiende middag over innovatie, vol handige informatie en praktische tips.
Prijs: Gratis
Ja, ik kom graag
Innoveren: doe niet té moeilijk
In de praktijk blijkt de definitie van innovatie niet erg eenduidig. Veel ondernemers uit de installatiebranche denken bij innovatie aan nieuwe uitvindingen. KIEN Innovatiemeesters vindt dit jammer, want daarmee missen deze ondernemers op allerlei terreinen kansen, omzet en marge. Ontdek tijdens KII 'innovatie' op ontelbaar veel verschillende manieren!
Drie inspirerende sprekers en concrete inzichten

Bas Nijhuis - scheidsrechter en ondernemer – maakt de vergelijking tussen de voetbalwereld en het ondernemerschap.

Marc van Delft van Van Delft Groep staat als ervaringsdeskundige op het podium en neemt u mee in zijn visie op innovatie.

Rutger Slump - trainer bij De Baak en verbonden aan de Technische Universiteit van Delft – laat u ervaren om te vernieuwen binnen de dagelijkse omstandigheden.
De middag staat onder enthousiaste leiding van dagvoorzitter Maarten van der Boon. Bovendien gaat u tijdens deze middag aan de slag met uw eigen inzichten op innovatie.
KII: van waarde voor uw organisatie
Wij zijn blij te vertellen dat ook deze KII u gratis aangeboden mag worden. In eerdere berichten over dit evenement is aangegeven dat er een deelnameticket gekocht moest worden, maar dat is dus niet nodig. Nog meer reden om u in te schrijven en deze middag niet te missen.