Opening Welshop

Datum 25 januari 2018
Tijdstip 10:00 - 13:00
Locatie Het Ketelhuis Landgoed De Grote Beek dr Poletlaan 45 5626 AB Eindhoven

Webwinkel voor keuzevrijheid in online zorg

Als cliënt zelf kiezen met welke online behandeling je aan de slag wilt gaan? Of als je geen cliënt bent een online module volgen gericht op mentale groei, begeleid door professionele coaches? Daarvoor biedt GGzE de Welshop.

Wij zijn de eerste in Nederland met een dergelijke webshop. Op donderdag 25 januari zetten we hem gezamenlijk met staatsecretaris Paul Blokhuis van VWS officieel 'open voor publiek'.

We nodigen je van harte uit om deze lancering bij te wonen.

Maar ook om inhoudelijk kennis te komen maken met de Welshop van GGzE. En daarnaast bieden we je een 'inspiratierondje E-Lab' aan waar je een kijkje achter de schermen krijgt over hoe onze innovaties, zoals bijvoorbeeld VR, via co-creatie tot stand komen.

Welshop is een webwinkel waar digitale producten op staan die los gebruikt kunnen worden, maar ook ter ondersteuning van een behandeling. Blended care dus, vaak nog met een face-to-face intake, digitale modules die thuis ingevuld kunnen worden en inbelmogelijkheden om persoonlijk de cliënt te kunnen ondersteunen. Eigen regie, eigen tempo en eigen omgeving. Makkelijk toegankelijke mogelijkheden voor herstel. Met ondersteuning van kwalitatief hoogstaande professionals.

De toegang is gratis, maar het zou fijn zijn als je je aanmeldt i.v.m. de catering want dit event is inclusief lunch.

Je bent van harte welkom!

Programma (inclusief lunch)

  • 10:00 uur Inloop, koffie en welkom
  • 10:15 uur Introductie Marie-Louise Vossen, Raad van Bestuur en officiële "lancering" door staatssecretaris Paul Blokhuis
  • 10:30 uur Het waarom en hoe van de Welshop. Kijkje in de Welshop
  • 11:00 uur - 13:00 uur Parallelsessie
    Keuze uit 2 groepen:
    1) Inspiratierondje E-Lab
    2) Workshop 'Wat betekent de Welshop voor jou en je cliënt'