Hoe werkt het?

Neem deel aan Health Tech Yard en maak gebruik van:

  1. het uitgebreide netwerk van onze partners
  2. kennis en kunde op gebied van business development
  3. fysieke plek om producten te ontwikkelen
  4. living labs om producten te testen.

Je dient je idee in, en dan?

Je idee wordt in behandeling genomen door de programmacommissie die aan de hand van de deelnamecriteria bepaalt of je idee opgenomen wordt in de Health Tech Yard. De commissie komt iedere 1e dinsdag van de maand bij elkaar en laat je daarna binnen een week iets weten.

Is je idee geaccepteerd? Dan krijg je direct een contactpersoon van één van de Health Tech Yard samenwerkingspartners toegewezen. Samen bespreek je de vervolgstappen en stel je het acceleratieplan op waarin de concrete vervolgstappen benoemd worden, zodat je idee kan uitgroeien tot een concrete innovatie.

Per project wordt bekeken hoeveel en welke ondersteuningsuren gefactureerd gaan worden. Vanwege de diversiteit van de ideeën is dit vooraf lastig in te schatten.

De acceleratiemanagers zetten deuren open die anders voor je gesloten blijven en bewaken de voortgang van het proces.

Verder wordt je idee opgenomen in de database van de Health Tech Yard en wordt de voortgang gepubliceerd op deze website. Ontstaat er uit jouw idee een concrete, marktwaardige innovatie, dan helpt Health Tech Yard bij het genereren van publiciteit.


Dit ondersteuningsproject is beëindigd.
Het is niet meer mogelijk uw project aan te melden voor ondersteuning.


aanmeldformulier

Lees ook de voorwaarden die van toepassing zijn:

Deelnemersvoorwaarden


Halverwege 2020 is het ondersteuningsprogramma Health Tech Yard tot een einde gekomen.
Lees hier de resultaten van vier jaar actieve ondersteuning aan verschillende projecten, start ups en initiatieven. Het is niet meer mogelijk uw project aan te melden voor ondersteuning.