VEGRO Expertisecentrum Hulpmiddelen werkt samen met HEALTH TECH YARD

9 oktober 2017

Vegro en Health Tech Yard bundelen krachten om levenskwaliteit te verbeteren.

De komende periode zetten Vegro en Health Tech Yard zich samen in om te bouwen aan innovaties die de zorg ondersteunen.

Health Tech Yard is een 'proeftuin' in de regio Eindhoven waar hightech, healthcare, academische kennis en het regionale MKB samenkomen. Vegro wil graag meedenken met Health Tech Yard over hoe we de zorg kunnen ondersteunen met technologische innovaties. Het gezamenlijke doel hiervan is mensen langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen en meer te kunnen laten bewegen. Deze manier van werken sluit aan bij de visie en missie van Vegro om optimale kansen bij het verbeteren van de levenskwaliteit te bieden. Vegro deelt in deze samenwerking haar brede kennis over zorghulpmiddelen en werkt mee aan een zorgmarkt met een innovatieve kijk op de toekomst.

Vegro kan met haar kennis op het gebied van verpleegartikelen en zorghulpmiddelen op verschillende gebieden waarde toevoegen aan de health-innovatietrajecten die binnen Health Tech Yard lopen. Zo zal Vegro de projecten ondersteunen met inzichten op het gebied van inkoopbeleid, commercie en retail. Maar ook de algemene inzichten over de thuiszorgmarkt zullen worden gedeeld met de ondernemers en projectpartners. Daarnaast kijkt Vegro mee met de mogelijke validatie van een product bij partnerinstellingen en is het mogelijk om een (proef)product dat volgt uit het innovatietraject van Health Tech Yard aan te bieden via de winkels van Vegro.

Vegro kan via klanten ook concrete vraagstukken inbrengen die via Health Tech Yard verder worden onderzocht en uitgewerkt. Vanuit Health Tech Yard zal steeds worden afgetast of er ondernemers of innovatietrajecten zijn die Vegro met concrete hulp wil ondersteunen. Health Tech Yard zal daarbij continu nagaan of er een potentiële match is en wat de meerwaarde kan zijn voor beide partijen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met, Health Tech Yard, Steven van Huiden via telefoonnummer 040-2474405 of via info@healthtechyard.nl.