Zorginnovatie.nl

15 februari 2018

Samen versnellen we innovatie in zorg en welzijn; meld je innovatie aan!

Meld jouw innovatie aan op Zorginnovatie.nl

Veel partijen zijn op zoek naar ideeën of innovaties. Om ze te ondersteunen, voor een investering of omdat ze hun zorgverlening willen verbeteren. Andersom zijn ondernemers of startups op zoek naar partners of een moment van vergelijking met wat er al in de markt te krijgen is op het gebied van zorginnovaties. ZorgInnovatie helpt om deze vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

ZorgInnovatie.nl is een open platform en community. Iedereen kan hier ideeën delen en bijdragen aan de ontwikkeling van ideeën van anderen. Samen versnellen we innovatie in zorg en welzijn. De belangrijkste drivers zijn 'Verbinden' en 'Versnellen'. Zorginnovatie.nl verbindt bestaande structuren en innovatienetwerken in de zorg door het stimuleren van kennisdeling en intensieve samenwerking. De online community wordt ondersteund door een sterk platform met relevante stakeholders. Versnellen van innovatie gebeurt vanuit de community, die waardevolle suggesties of inhoudelijk commentaar geeft. Er wordt inzichtelijk gemaakt waar de behoeften liggen en die worden gekoppeld aan relevante actoren of organisaties.

Zorginnovatie.nl werkt nauw samen met zorginstellingen, zorgverzekeraars, investeerders en dienstverleners die op zoek zijn naar innovaties. Ook worden er challenges georganiseerd om innovaties in een specifiek domein te stimuleren. Daarnaast worden relevante innovaties actief gescout en gescreend voor de partners of externe opdrachtgevers.

Wil je ook jouw zorginnovatie.nl versnellen en zichtbaar maken in een groot relevant en landelijk netwerk? Meld de innovatie dan aan op het online platform via https://www.zorginnovatie.nl/innovatie-aanmelden.