Welshop

Webwinkel voor keuzemogelijkheid in online zorg

Als cliënt zelf kiezen met welke onlinebehandeling je aan de slag wilt gaan? Of als je geen cliënt bent een online module volgen gericht op mentale groei, begeleid door professionele coaches? Daarvoor biedt GGzE de Welshop.

Over de Welshop

De Welshop is een webwinkel waar digitale zorgproducten op staan die los gebruikt kunnen worden, maar ook ter ondersteuning van een behandeling. Blended care dus, vaak nog met een face-to-face intake, digitale modules die thuis ingevuld kunnen worden en inbelmogelijkheden om de cliënt persoonlijk te kunnen ondersteunen. Eigen regie, eigen tempo en eigen omgeving. Makkelijk toegankelijke mogelijkheden voor herstel. Met ondersteuning van kwalitatief hoogstaande professionals.

Voor cliënten

Als je in behandeling bent of gaat bij een GGz-instelling weet je zelf vaak best goed waar je behoefte aan hebt of waar je mee aan de slag wilt. De Welshop biedt je daarom de mogelijkheid om zelf te kiezen uit het (online) aanbod. En je behandelaar kan je hier natuurlijk mee helpen.

Voor iedereen

Je hoeft geen cliënt te zijn van een GGz-instelling om aan de slag te gaan. Wij bieden een aantal producten die je zelf kunt aanschaffen en waar je zelf mee aan de slag kunt gaan, wel of niet vergoed door je zorgverzekeraar. Kwalitatief goede producten door gecertificeerde coaches, want we hebben als GGZ-specialist wel een naam hoog te houden.

De Welshop is een initiatief van GGzE en valt als project onder Health Tech Yard. Het wil iedereen die aan de slag wil met mentale groei een aantal interessante online modules bieden.

Meer informatie

website Welshop